Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Over webcam-winkel.nl

  Gestart vanuit een passie voor films en home cinema. 
  Met weinig tot geen kennis een aantal jaren geleden hebben Arthur en Renee beamer-winkel.nl opgezet. De twee hobby filmkijkers. Samen in bedrijf. 
  Lumen, Aspect ratio en vele andere termen waar ze hiervoor nooit rekening mee hadden gehouden werden nu ineens realiteit. En met succes! Beamer-winkel.nl is gegroeid van een hobby tot een professionele organisatie die tot de top 3 behoort van de Nederlandse beamer markt. Door de persoonlijke benadering en een vast aanspreekpunt binnen de klantenservice maken ze iets wat best ingewikkeld is, gangbaar en leuk voor iedereen. 

  Door de grote vraag naar webcams en conferentie apparatuur die ze kregen bij beamer-winkel hebben ze samen besloten om verder te kijken naar de mogelijkheden om dit op hun website te laten zien. Maar het liep uit de hand. En al snel werd de conclusie getrokken dat dit apart moest worden gehouden om de klanten goed van dienst te kunnen zijn.

  Met de combinatie van het persoonlijk contact én een scherpe online prijs zijn we echt onderscheidend. De klanten zijn geen nummers maar personen. En zo behandelen we iedereen. 
  Of je nu voor persoonlijk advies of gelijk voor een aankoop komt. Wij zien dat dit direct invloed heeft op het bedrijfsresultaat en de tevredenheid van de mensen".

  Waarom kiezen voor webcam-winkel?
  U het beste van dienst zijn is onze hoogste prioriteit. Uw geluk is onze topprioriteit voor elk product dat wij leveren. En met onze vertrouwde merken familie zijn we er absoluut zeker van dat u producten van hoge kwaliteit tegen de beste prijs van ons krijgt.

  Wat bieden wij aan?
  Al onze producten zijn gepositioneerd als een hoogwaardig, premium kwaliteit merk dat 100% tevredenheid biedt.

  Onze kernwaarden
  - Absolute toewijding
  - Integriteit
  - Verplichting
  - Eerlijkheid
  - Service
  - Betrouwbaarheid
  - Kwaliteit

  Feedback
  Wij wensen u veel plezier op onze site en verzoeken u ons feedback te sturen met eventuele vragen, zorgen, opmerkingen over deze site, de inhoud ervan of ons bedrijf als geheel. De kennis van ons team is ongeëvenaard. Of u nu een vraag heeft of op zoek bent naar iets, u bent bij beamer-winkel.nl in veilige handen.

  Contact
  U kunt ook contact met ons opnemen via telefoon, e-mail ([email protected]) of het contactformulier, en een snel en uitgebreid antwoord verwachten tijdens de kantooruren.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking